Om os

Art & Frame er, som navnet lyder, en indramningsvirksomhed. Igennem små 30 år har vi specialiseret os i indramning af kunst med mere (tekstiler, bøger, hverdagsobjekter – kun fantasien sætter grænser) og indrammer for både private, kunstnere, gallerier, museer og virksomheder.

I vores 3 forretning på hhv. Frederikberg, Østerbro og i København K tilbyder vi mere end 500 forskellige rammeprofiler.

Alle profiler er til at se og røre i butikken, så man kan komme ind med sit billede og prøve de forskellige rammetyper af.

Vi laver alt efter mål både rammer i træ eller aluminium, men også opspænding af lærreder, opklæbning på foamboard samt spejle, bliver skåret i præcis den størrelse der ønskes. Læs mere om indramning her.

Kunstsalg

Udover indramning har vi et udvalg af originalkunst og reproduktioner i hver af vores forretninger og afholder skiftende udstillinger, som du kan orienterer dig om på vores Instagram eller Facebook.

Spørgsmål til vedr. værker og priser, som ikke står oplyst på websitet, rettes til frederiksberg@art-frame.dk.

Samarbejder

Vi samarbejder med en række kunstnere, virksomheder og museer, bl.a. Louisiana og Den Hirschsprungske Samling. Skriv endelig til os ved interesse for et samarbejde.

Referencer

Du kan læse mere om Art & Frame og folkene bag i Rikke Kokholms fine artikel i Mit Østerbro.

Indramning rammer kompagnistræde københavn K city