MARTIN ASKHOLM-fernisering på Østerbro d. 20. november


Pangfarver, Pop-Art og en kæmpe forkærlighed for japansk kultur og billedsprog er noget af det, der kendetegner den mangefacetterede kunstner, Martin Askholms oeuvre allerbedst.
Lige siden hans afgang fra Kunstakademiet i 1990’erne har de overordnet præget hans værker og sikret Askholms navn en stabil plads på den danske kunstscene.

Fredag d. 20. nov. har du mulighed for at møde Askholm selv og høre ham fortælle om de mange farverige og blikfængende værker. De gemmer alle på flere lag af historier, spidsfindige tvetydigheder eller interessante tekniske greb, som Martin Askholm med sin altid store varme, humor og fortællelyst gerne deler ud af på dagen.

Det vil også være muligt at købe og få signeret et tryk af Askholm til ferniseringen… Med det generelt meget maskuline* udtryk, evt. den oplagte gave til “manden, der har alt” – den “voksne drengerøv” med interesse for originalkunst.

Tid & sted

Fernisering løber fra kl 16:00 – 19:00.
Askholm fortæller om værkerne kl 17:15.

Sted: Art & Frame, Østerbrogade 117

Se mere på Facebook

Vi ser frem til at se jer.
Mvh
Art & Frame

OBS: Vi er naturligvis opmærksomme på COVID-restriktionerne og afholder derfor selvfølgelig ferniseringen i overensstemmelse med de myndighedernes retningslinjer.