Indramning

I små 30 år har vi været specialiseret i indramning og vi tilbyder mere end 500 forskellige rammeprofiler. Alle profiler er til at se og røre i butikken, så man kan komme ind med sit billede og prøve de forskellige rammetyper af.

Vi laver alt efter mål både rammer i træ eller aluminium, men også opspænding af lærreder, opklæbning på foamboard samt spejle, bliver skåret i præcis den størrelse der ønskes.

Vi er stolte af vores faglige ekspertise og står altid klar til at give den rette vejledning. Herunder kan du læse mere om hvordan indramning gøres bedst.

Herunder kan du læse mere om mulighederne for indramning, når du ser dette symbol infomationbetyder det at der er en forklaring. Hold musen over symbolet til forklaringen kommer frem. Eller klik på fanen “ORDBOG” hvor alle vores begreber er beskrevet.

Udover at lave rammer efter mål, har vi i butikken alu./træ rammer i faste standard mål. Disse er i typiske plakatstørrelser, som kan ses nederst her på siden.

RAMMEN:
Det anbefales, at man opklæber en plakat på karton, så man undgår at plakaten “buler” under glasset. Der kan bruges både trærammer og aluminiumsrammer til indramning. Alle rammer kan speciallaves, så de passer til plakatens mål. Der findes dog standardrammer i aluminium (mat sølv, blank sølv og mat sort), som passer til de mest normale plakatstørrelser. Ved meget store plakater skal trærammer være forholdsvis bred for at bære glasset. Hvis man ønsker en smal ramme til et stort billede, skal der bruges en aluminiumsramme, da de er skruet sammen i hjørnerne.

GLASSET:
Der findes forskellige typer glas (klar, refleksfrit, museum, museum med uv og klar med uv-glas), acryl og laminering som alle kan bruges til indramning af plakater. De forskellige muligheder afhænger af typen af plakat og motivets udseende.

FINISH:
Man kan også bruge passe-partoutPasse-partout til at fremhæve et motiv eller opsætte det med en hvid eller farvet kant.